English

Mary Siegel

Praktijk voor Unitieve Psychotherapie en Coaching in het centrum van Rotterdam

Een mens wil gelukkig zijn!

Vaak is de realiteit anders.

Geluk wordt geblokkeerd door ervaringen, onbewuste dingen en blinde vlekken. Door in therapie te gaan (i.p.v.komen) is het mogelijk een bewustwordingsproces op gang te brengen. Bewustwording is de eerste stap naar vrijheid. Als wij niet weten wat we aan het doen zijn, kunnen we ons gedrag niet veranderen. De transformatie van bewustzijn naar actie is soms een lange reis.

We zijn geboren met kwaliteiten, met talenten, en met beperkingen. Het verhaal van onze familie kan ons belemmeren, beperken, uitdagen of juist bevrijden.

Het creëeren van een authentiek leven vraagt veel aandacht en energie.

Ik werk vanuit de unitieve principes van beweging naar eenheid.

Unitieve psychotherapie is ontwikkeld door Jacob Stattman, een Amerikaan uit Chicago. De technieken die ik gebruik zijn onder andere lichaams gerichte oefeningen, begeleide fantasieën, gestallt therapie, het hier en nu bewustzijn, humor, boeddhistische meditatie en helend verhalen vertellen.

De problemen die zich voordoen bij mijn cliënten zijn onder andere relatieproblemen, psychosomatische klachten, depressie, lichaam geest split en een diep verlangen om een authentiek leven te leiden.

Ik ondersteun mensen om te zich te openen naar de realiteit van pijn en verlies, het komen en gaan van ervaringen en relaties. Samen zoeken we naar een creatieve aanpak en proberen om compassie te ontwikkelen voor zichzelf en voor anderen.

Ik ben geboren in de Verenigde Staten in 1950 op de prairie naast de Missouri rivier. Mijn voorouders kwamen uit vijf Europese landen; Griekenland, Roemenië, Zweden, Ierland en Duitsland. Toen ik vierentwintig was heb ik een droom gehad die mij terug naar Europa stuurde. Ik heb sinds 1981 een praktijk voor unitieve psychotherapie en coaching in het centrum van Rotterdam. Ik werk met volwassenen, met stellen en met groepen. Ik geef therapie, coaching en werk als een consultant. Als verhalenvertelster vertel ik verhalen over de grote thema's in het leven; liefde, transformatie, de dood, avontuur en waarheid. Deze verhalen breng ik over de hele wereld.

We kunnen niet altijd grip krijgen op de gebeurtenissen in het leven, maar we kunnen onze reacties op dingen bijstellen zodat we meer harmonie ontwikkelen in onze relaties en in ons leven.

Lid van de European Association of Body Psychotherapy
www.eabp.org

Contact

tel. 06 41472093

email mary@marysiegel.com

Eendrachtsstraat 17
3012 XH Rotterdam